n-T rev. Tempo acurate delay?

Hi.
Imported 8 sections of 8 variations of simple bass sequence into a track as wavs. Applied n-T Echo (single delay) adjusted to tempo of track/song.
It won’t quite lock and even seems to wander slightly. Ok, miliseconds, but!?
Any thoughts?
Cheers.

:agree: Happy to see you testing things

OoHh
MAN…
My head is a-wash…

:p
:p



I’m shaking my head…
I don’t think it’s the way you’d like to see it, though…
:p



We need a ten-page report after you solve the …
thing…



I think there’s a “Check-box” somewhere in the preferences that will adjust Effects Latency…
If I were looking at this I’d be playing with that Box and Check-Mark…




Maybe, you already played with it…
???





Bill…

I recently added echo to a spreadercraig word but wanted it to wonder.
It would be nice if we could type in the Depth in ms, I couldn’t actually get to the number I wanted.
But wondering suited in my situation.
In the long single echo it was off about a 16th note by the 3rd echo…
3rd measure.
Approx… But that was because I couldn’t dial it in more precisely gov’nar.

Use this one: http://www.kjaerhusaudio.com/classic-delay.php

Hi Gents:

That Guy, his name is Torban…
He’s got some pretty nice VST Plug-ins…
I have 3-4 of them, now…








Bill…

Quote: (phoo @ Apr. 05 2010, 12:49 PM)

Use this one: http://www.kjaerhusaudio.com/classic-delay.php

Oh good point phoo! Classic is good stuff!

Cheers Phoo. I bet that’ll do the trick. Been checkin’ a few - but it’s good to get a recomendation.

Quote: (TonyR @ Apr. 04 2010, 5:00 PM)

Hi.
Imported 8 sections of 8 variations of simple bass sequence into a track as wavs. Applied n-T Echo (single delay) adjusted to tempo of track/song.
It won't quite lock and even seems to wander slightly. Ok, miliseconds, but!?
Any thoughts?
Cheers.

During playing? or on the mixed down track?

keep shinin

jerm :cool:

Hi, Jerm - playback. I’ve got a feeling it was an overload in some area. When stripped back, it was ok(ish).
The Classic Reverb Phoo posted copes much better.

Quote: (TonyR @ Apr. 09 2010, 3:21 AM)

Hi, Jerm - playback. I've got a feeling it was an overload in some area. When stripped back, it was ok(ish).
The Classic Reverb Phoo posted copes much better.

Your going to find that with a lot of the N plugs.... :)

keep shinin

jerm :cool: